top of page

Quines activitats realitzem?

 

Ens reunim els dissabtes, des de les 16h fins a les 18h de la tarda.

L'Esplai està adreçat a infants i joves entre 5 i 18 anys. 

 

Cada grup, separats segons l'edat, realitza una excursió de cap de setmana per trimestre. Fem una Trobada General amb tots els grups i també amb els pares i exmonitors. Cantem Nadales i , per Pasqua, Caramelles. Fem activitats obertes a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. 

Quan arriba l'estiu cada grup marxa fora 10 dies a fer colònies, campaments, camps de treball o rutes.

 

Què volem aconseguir?

 

Que aquest espai de temps complementari a les obligacions d’estiu o de treball, sigui un temps amb sentit, propici per trobar-se, realitzar-se, elaborar projectes... a través de trobades de vida senzilla, d’experiència, de llibertat i de gratuïtat, d’aprofundiment i de contacte; lluny del consumisme evasiu i degenerador de la riquesa personal. 

Volem que sigui un temps per compartir, per crear, per descobrir espais, relacions, valors i perquè tots esdevinguem més forts, sensibles, generosos, més lliures i  més humans. El treball que fem és seriós, responsable i enriquidor per a tots. Valorar aquest esforç i contribuir-hi en la vostra mesura és allò que l’esplai espera de vosaltres.

 

De qui depèn l’Esplai Sant Llorenç?

 

L’Esplai Sant Llorenç és un centre amb entitat jurídica pròpia que està vinculat a la Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat i està federat al Moviment de Centres d’Esplai Cristians de Catalunya (MCECC). 

bottom of page